Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ …

Ως το 1ο ιδιωτικό αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, διακρινόμαστε για την πρωτοπορία μας και διαμορφώνουμε τα δεδομένα στην ιδιωτική,ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα μας.

Διατηρούμε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, που δίνουν ισχυρό προβάδισμα στους αποφοίτους μας στη μετέπειτα καριέρα τους.

Όλα τα συστήματα και οι υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει έχουν ως επίκεντρο τον φοιτητή και ως στόχο την εξατομικευμένη υποστήριξη για την ολοκλήρωση των σπουδών.

Εφαρμόζουμε δομημένο σύστημα επιλογής και αξιολόγησης και ετήσιο πλάνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης των καθηγητών μας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε αριστεία στη διδασκαλία.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο απασχολησιμότητας που έχουμε καταρτίσει (MC Employability Scheme) δίνει προβάδισμα στους φοιτητές μας για την κατάκτηση της αγοράς εργασίας.

Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες – εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές - συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Μέσα από το Students' Union, τις ομάδες, τις λέσχες και τις ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οι φοιτητές μας περνούν τα φοιτητικά τους χρόνια έτσι όπως τα είχαν φανταστεί!


ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

6ο Employability Fair powered by Mediterranean College Κορυφαίες εταιρίες αναζητούν προσωπικό

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, 10:30 - 20:00 Divani Caravel Hotel Μεγάλες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρείες ...

Ημερίδα με θέμα «Tourism and Hospitality: Trends & Education»

Τρίτη 29 Ιανουαρίου  DIVANI CARAVEL HOTEL ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ   Η παρακολούθηση της εκδήλωσης προϋποθέτει...

Ομιλία με θέμα: «Εγκληματικές Συμπεριφορές & Ψυχοθεραπευτική Παρέμβαση»

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, 18.00-20.00 DIVANI CARAVEL HOTEL ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ   Η παρακολούθηση...

Ομιλία με θέμα: «Managers who think like Data Scientists: How Business Intelligence is transforming enterprise decision making»

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, 16.00-18.00 DIVANI CARAVEL HOTEL ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ   Η παρακολούθηση...

Γιατί να περιμένεις τον Σεπτέμβρη για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου;

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 35%  Αν αυτό που αναζητάς είναι αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών που θα οδηγήσει στην άμεση επαγγελματική σου αποκατάσταση, το Mediterranean College σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις τις σπουδές σου ΑΜΕΣΑ.   Σε συνεργασία με το University of Derby, το οποίο συγκαταλέγεται...

Οι βασικοί άξονες διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου και η σημασία του προσεισμικού ελέγχου από τη Σχολή Μηχανικών του Mediterrranean College

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες την εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα και Σεισμικός Κίνδυνος: Πρόληψη...

Σεμινάριο για τη σημασία της παιδικής λογοτεχνίας στην Προσχολική Εκπαίδευση από τη Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Mediterranean College

Τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα την Παιδική Λογοτεχνία: «Επιλέγοντας...

Guest Lecture από εκπροσώπους της εταιρίας Baretc στους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοκκίδης, Iδιοκτήτης της εταιρίας Baretc και ο κ. Βασίλης Ακκογιούνογλου – Operation Manager / Expert Bartender, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κλείσιμο