Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ …

Ως το 1ο ιδιωτικό αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, διακρινόμαστε για την πρωτοπορία μας και διαμορφώνουμε τα δεδομένα στην ιδιωτική,ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα μας.

Διατηρούμε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, που δίνουν ισχυρό προβάδισμα στους αποφοίτους μας στη μετέπειτα καριέρα τους.

Όλα τα συστήματα και οι υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει έχουν ως επίκεντρο τον φοιτητή και ως στόχο την εξατομικευμένη υποστήριξη για την ολοκλήρωση των σπουδών.

Εφαρμόζουμε δομημένο σύστημα επιλογής και αξιολόγησης και ετήσιο πλάνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης των καθηγητών μας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε αριστεία στη διδασκαλία.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο απασχολησιμότητας που έχουμε καταρτίσει (MC Employability Scheme) δίνει προβάδισμα στους φοιτητές μας για την κατάκτηση της αγοράς εργασίας.

Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες – εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές - συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Μέσα από το Students' Union, τις ομάδες, τις λέσχες και τις ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οι φοιτητές μας περνούν τα φοιτητικά τους χρόνια έτσι όπως τα είχαν φανταστεί!


ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ημερίδα με θέμα «Tourism and Hospitality: Trends & Education»

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, 09.30-15.15  DIVANI CARAVEL HOTEL ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η παρακολούθηση της...

Mediterranean College Θεσσαλονίκης - Η ενίσχυση της απασχολησιμότητας στο επίκεντρο

Employability Week 2018: 19-23 Νοεμβρίου 2018 Με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών και...

Μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση για την Επιχειρηματική Ηθική

Aσφυκτικά γέμισε το Lecture Hall του Mediterranean College, στην εκδήλωση με θέμα την επιχειρηματική ηθική και το κατά πόσον εκείνη μπορεί να έχει θέση στις επιχειρήσεις σήμερα, με διοργανωτή τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολλεγίου. Οι εισηγητές Aντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (ΕΒΕΝ) Ελλάδας & Ευρώπης, ο ...

Mediterranean College Θεσσαλονίκης: Εκπαιδευτική επίσκεψη στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της βιωματικής μάθησης, η Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης...

Workshop με θέμα: “CV Structuring & Job Interview Skills: Πως να κερδίσεις τη δουλειά των Ονείρων σου”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ MEDITERRANEAN COLLEGE - ATHENS CAMPUS Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 16.00...

Αυξημένη προσέλευση στη συζήτηση του Mediterranean College για την ψυχική νόσο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, η συζήτηση για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την ψυχική νόσο που πραγματοποίησε η Σχολή Ψυχολογίας...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κλείσιμο