Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ …

Ως το 1ο ιδιωτικό αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, διακρινόμαστε για την πρωτοπορία μας και διαμορφώνουμε τα δεδομένα στην ιδιωτική,ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα μας.

Διατηρούμε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, που δίνουν ισχυρό προβάδισμα στους αποφοίτους μας στη μετέπειτα καριέρα τους.

Όλα τα συστήματα και οι υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει έχουν ως επίκεντρο τον φοιτητή και ως στόχο την εξατομικευμένη υποστήριξη για την ολοκλήρωση των σπουδών.

Εφαρμόζουμε δομημένο σύστημα επιλογής και αξιολόγησης και ετήσιο πλάνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης των καθηγητών μας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε αριστεία στη διδασκαλία.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο απασχολησιμότητας που έχουμε καταρτίσει (MC Employability Scheme) δίνει προβάδισμα στους φοιτητές μας για την κατάκτηση της αγοράς εργασίας.

Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες – εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές - συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Μέσα από το Students' Union, τις ομάδες, τις λέσχες και τις ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οι φοιτητές μας περνούν τα φοιτητικά τους χρόνια έτσι όπως τα είχαν φανταστεί!


ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

NEW School of Shipping

To Mediterranean College εγκαινιάζει τη ΝΕΑ Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018 Ο κλάδος της...

STUDENT EXCELLENCE CONFERENCE 2018

6ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ   Πέμπτη 31 Μαΐου 2018@Mediterranean College Αθήνα: 10.30-17.30...

Ομιλία με θέμα Νέες Εξελίξεις και Αυτοματισμοί: Η επόμενη μέρα στην Αυτοκίνηση

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, 18.00-20.00 Στο πλαίσιο του Education Festival 2018 Εξασφάλισε τη...

Πάνελ Ομιλητών με θέμα Διεπιστημονική φροντίδα του ασθενούς με δυσφαγία

Τρίτη 29 Μαΐου 2018,17.00-20.00 Στο πλαίσιο του Education Festival 2018 Εξασφάλισε τη...

Το Mediterranean College συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival, προσφέροντας 2 ολοκληρωμένες* υποτροφίες σπουδών!

Το Mediterranean College θα βρίσκεται στο 2ο Spoudase Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018! Το 1ο Ιδιωτικό Κολλέγιο της Ελλάδας συμμετέχει στο μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα για όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης, προσφέροντας 2 ολοκληρωμένες* υποτροφίες σπουδών (1 σε Bachelor &...

Βιωματικό Σεμινάριο Διαπολιτισμικής Αγωγής

Στο πλαίσιο του Education Festival 2018 Θεσσαλονίκη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, 13.00-15.30 Εξασφάλισε...

Η υποψήφια για το Νόμπελ Eκπαιδευτικών & Oραματίστρια του "i love dyslexia" στο Mediterranean College!

Ομιλία στο πλαίσιο του Education Festival 2018 Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, 18.00-19.30 Εξασφάλισε...

Ομιλία με θέμα την Κακοποίηση & Παραμέληση Παιδιού από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ΕΔΩ Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Ομιλία με θέμα:...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κλείσιμο