Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ …

Ως το 1ο ιδιωτικό αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, διακρινόμαστε για την πρωτοπορία μας και διαμορφώνουμε τα δεδομένα στην ιδιωτική,ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα μας.

Διατηρούμε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, που δίνουν ισχυρό προβάδισμα στους αποφοίτους μας στη μετέπειτα καριέρα τους.

Όλα τα συστήματα και οι υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει έχουν ως επίκεντρο τον φοιτητή και ως στόχο την εξατομικευμένη υποστήριξη για την ολοκλήρωση των σπουδών.

Εφαρμόζουμε δομημένο σύστημα επιλογής και αξιολόγησης και ετήσιο πλάνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης των καθηγητών μας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε αριστεία στη διδασκαλία.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο απασχολησιμότητας που έχουμε καταρτίσει (MC Employability Scheme) δίνει προβάδισμα στους φοιτητές μας για την κατάκτηση της αγοράς εργασίας.

Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες – εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές - συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Μέσα από το Students' Union, τις ομάδες, τις λέσχες και τις ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οι φοιτητές μας περνούν τα φοιτητικά τους χρόνια έτσι όπως τα είχαν φανταστεί!


ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Mediterranean College @ Spoudase Festival!

Πολλοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Mediterranean College στο πλαίσιο του 3ο...

Education Awards 2019 - Παράταση Υποβολής Συμμετοχών

Παράταση Υποβολής Συμμετοχών ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 Εξασφάλισε ραντεβού εργασίας με τις μεγαλύτερες εταιρίες της...

TOP26 University of Derby - Η ανοδική πορεία συνεχίζεται!

Νέα μεγάλη διάκριση για το University of Derby που σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό οδηγό του...

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Early Registration -35%

Κλείσε έγκαιρα τη θέση σου στα ΝΕΑ Τμήματα Οκτωβρίου 2019 & ζήσε την εμπειρία φοίτησης...

Ημερίδας Σχολικής Διαμεσολάβησης

Άλλαξε το σχολείο σου τώρα: Εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης συγκρούσεων στη Σχολική Κοινότητα. Γονείς και εκπαιδευτικοί εν δράσει. Σε σημαντικά συμπεράσματα κατέληξαν οι εισηγητές της Ημερίδας Σχολικής Διαμεσολάβησης με θέμα: "Άλλαξε το σχολείο σου τώρα: Εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης συγκρούσεων στη Σχολική Κοινότητα. Γονείς και εκπαιδευτικοί εν δράσει”. Την εκδήλωση, που διοργανώθηκε...

Καινοτόμες εισηγήσεις στο 7ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικών, Τεχνολογικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας του Mediterranean College

Με τη συμμετοχή πολλών εισηγητών και επισκεπτών (φοιτητών του Κολλεγίου αλλά και άλλων δημόσιων και...

Το Mediterranean College διαθέτει 100 υποτροφίες σε 17 Μεταπτυχιακά Προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20

Πιστό στη βασική του φιλοσοφία για Αριστεία στην Εκπαίδευση (Excellence in Education), το Mediterranean College...

Workshop για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην ασφάλεια δεδομένων από το Mediterranean College, στο πλαίσιο του 9ου Infocom Security Conference

Με επιτυχία και με αυξημένο ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε το Workshop με τίτλο: «Κατάρτιση στην Ασφάλεια: από τις παραδοσιακές δεξιότητες στις απαιτήσεις του ψηφιακού...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κλείσιμο