Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ …

Ως το 1ο ιδιωτικό αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, διακρινόμαστε για την πρωτοπορία μας και διαμορφώνουμε τα δεδομένα στην ιδιωτική,ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα μας.

Διατηρούμε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, που δίνουν ισχυρό προβάδισμα στους αποφοίτους μας στη μετέπειτα καριέρα τους.

Όλα τα συστήματα και οι υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει έχουν ως επίκεντρο τον φοιτητή και ως στόχο την εξατομικευμένη υποστήριξη για την ολοκλήρωση των σπουδών.

Εφαρμόζουμε δομημένο σύστημα επιλογής και αξιολόγησης και ετήσιο πλάνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης των καθηγητών μας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε αριστεία στη διδασκαλία.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο απασχολησιμότητας που έχουμε καταρτίσει (MC Employability Scheme) δίνει προβάδισμα στους φοιτητές μας για την κατάκτηση της αγοράς εργασίας.

Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες – εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές - συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Μέσα από το Students' Union, τις ομάδες, τις λέσχες και τις ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οι φοιτητές μας περνούν τα φοιτητικά τους χρόνια έτσι όπως τα είχαν φανταστεί!


ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

EDUCATION AWARDS 2019 - Τελετή Απονομής

Το Mediterranean College επιβραβεύει τους 10 Κορυφαίους της Εκπαίδευσης! Η μεγάλη πρωτοβουλία του Mediterranean College...

Step into EMPLOYABILITY FAIR 2019!

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 Divani Caravel Hotel Κορυφαίες εταιρίες & οργανισμοί αναζητούν προσωπικό! Κάνε το...

Στρατηγική συνεργασία του Mediterranean College με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ)

Η ανάπτυξη των στρατηγικών συνεργασιών συνεχίζεται για το Mediterranean College, αυτή τη φορά με τον...

Το Mediterranean College καλωσόρισε τους νέους του φοιτητές!

Η Εβδομάδα Ένταξης 2019 (Induction Week) για τους νέους φοιτητές του Mediterranean College Αθήνας &...

Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες, στο απόλυτο gaming event που διοργανώθηκε από το Mediterranean College & το GameSpace.gr!

Digital Expo 2019! Ένα εκρηκτικό διήμερο αφιερωμένο στο gaming & την τεχνολογία, διοργάνωσαν το Mediterranean College και το GameSpace.gr! Το event, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ήταν γεμάτο fun, με πολλά events & happenings. Δεκάδες χιλιάδες ενθουσιασμένοι μικροί και μεγάλοι fans, μεταμφιεσμένοι...

Ημερίδα με θέμα: «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές»

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, 17.00-20.00 Mediterranean College | Lecture Hall | Athens Campus...

Forum για IoT & Big Data από τη Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε με επιτυχία το Forum με θέμα: «Internet...

Διακεκριμένα στελέχη και επιστήμονες από το χώρο του Αθλητισμού & της Ψυχολογίας, στο Διεπιστημονικό Συνέδριο του Mediterranean College Θεσσαλονίκης!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διεπιστημονικό Συνέδριο 2019, στις 19 & 20 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Θεσσαλονίκη. Στην Εκδήλωση συμμετείχαν διακεκριμένα στελέχη και...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κλείσιμο