Business & Retail

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για 50+ χρόνια, μέσω του Ομίλου Autohellas. Με παρουσία σε όλα τα αεροδρόμια και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Description

Η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων. Παρέχοντας στους συνεργάτες της, πελάτες και προμηθευτές, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών, αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κρίκο στην τροφοδοτική αλυσίδα (Supply Chain).

Description

PepsiCo products are enjoyed by consumers more than one billion times a day in more than 200 countries and territories around the world. PepsiCo’s product portfolio includes a wide range of enjoyable foods and beverages, including 22 brands that generate more than $1 billion each in estimated annual retail sales.

Description

Public Group strategically invests to create an ecosystem of innovative scaleups around its Omnichannel Retail business, with the objective to provide exciting customer experiences and foster Entrepreneurship in Greece. Our investment portfolio includes Public-MediaMarkt, iRepair, Douleutaras.gr, PublicNEXT, Venture Friends.

Description

Η Βελμάρ, μέλος του Ομίλου Autohellas, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα και επίσημος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων 12 μαρκών. Η εγγυημένη αξιοπιστία της έχει συνδεθεί με την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Description

Hospitality

Το COSTA NAVARINO, ο πρωταρχικός, βιώσιμος προορισμός της Μεσογείου, βρίσκεται στη Μεσσηνία της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ανάμεσα σε ένα από τα πιο παρθένα και μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία, σε μια περιοχή που διαμορφώνεται από 4.500 χρόνια ιστορίας.

Description

Τα ξενοδοχεία Grecotel, της κορυφαίας ξενοδοχειακής αλυσίδας της χώρας, προσφέρουν διακοπές εκλεπτυσμένου στιλ, με φόντο την απαράμιλλη φυσική ομορφιά των προορισμών όπου βρίσκονται. Ιδρύθηκε το 1981 και ταυτίστηκε με την έννοια της πολυτελούς ξενοδοχείας, καθώς διαθέτει τουριστικές μονάδες 4 και 5 αστέρων.

Description

Next to the blue Aegean Sea, located in one of the most beautiful beaches in the island of Naxos, surrounded by cedars, Finikas beach hotel welcomes you to the beautiful island of Naxos.

Description

HR & Services

Η LMW παρέχει υπηρεσίες ευρέσεως εργασίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες καθοδήγησης και συμβουλευτικής καριέρας.

Description

Είμαστε η μεγαλύτερη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου NN, προσφέροντας από το 1980 καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις. Στην NN Hellas στόχος μας είναι να σας στηρίζουμε σε κάθε σας βήμα, με οδηγό τις αξίες της εταιρίας μας “Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε”.

Description

Since 2005, Optimal HR Group provides unparalleled, bespoke HR services to large organisations and SMEs operating in the EMEA region.

Description

Η Randstad Hellas αποτελεί το #1 πάροχο υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και μπορεί να σε βοηθήσει στην αναζήτησή σου για μια νέα θέση εργασίας, ενημερώνοντάς σε για κάθε νέα επαγγελματική ευκαιρία στην αγορά εργασίας.

Description

Στην Ελλάδα, η RE/MAX αποτελεί το Νο 1 διεθνές δίκτυο real estate με 19 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά ακινήτων.

Description

Η Trenkwalder Group είναι ηγετικός πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό, απόλυτα εξατομικευμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των εταιρειών-πελατών της.Τα τελευταία χρόνια, η Τrenkwalder έχει εξελιχθεί σε δυναμικό πάροχο 360° ψηφιακών λύσεων ανθρώπινου δυναμικού.

Description

Η Εθνική Ασφαλιστική κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με δυναμικά δίκτυα πωλήσεων, εκσυγχρονισμένες δομές και φιλική εξυπηρέτηση στέκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Με 11 Διοικητικά Υποκαταστήματα και 1.299 συνεργαζόμενα πρακτορεία και Brokers έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Description

Engineering & Manufacturing

H ALUMINCO δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντων αλουμινίου και αποτελεί μία από τις ηγετικές ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου. Σήμερα, αξιοποιώντας πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, έχει μετεξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη, κάθετη βιομηχανία αλουμινίου με μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων.

Description

Η Autotechnica ATEE αποτελεί εταιρεία του ευρύτερου Ομίλου Autohellas. Δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης και συγκεκριμένα στη συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων.

Description

Η εταιρεία Novacel έχει εμπειρία και τεχνογνωσία, σε διάφορους τομείς της βιομηχανικής δραστηριότητας, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη σύγχρονης βιομηχανίας, είτε μικρότερου, είτε πολύ μεγαλύτερης παραγωγικής δυναμικής.

Description

Η Ζero Energy Building Α.Ε.E.Y. είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που ιδρύθηκαν με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις Εταιρείες Ενεργειακών Υπηρεσιών (ESCO), όπως αυτές θεσμοθετήθηκαν στη χώρα μας με υπουργική απόφαση ήδη από τον Ιούνιο του 2011.

Description

Η THRAKON είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες έρευνας, παραγωγής & εμπορίας έτοιμων δομικών προϊόντων, κονιαμάτων, χρωμάτων & βερνικιών, με δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Description

Education & Psychology

Η ActionAid Hellas είναι μια ανεξάρτητη, διεθνής οργάνωση που αγωνίζεται ενάντια στη φτώχεια και την αδικία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.Σήμερα, η Οργάνωση δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 45 χώρες και εκπαιδεύει ανθρώπους και κοινότητες, ώστε να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις και να διεκδικούν μια ζωή με αξιοπρέπεια και έναν κόσμο πιο δίκαιο για όλες και όλους.

Description

Η ψηφιακή πλατφόρμα www.special-learners.gr είναι για όσους αναζητούν φρέσκο και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό υλικό, που λατρεύουν οι μαθητές, οι γονείς και οι θεραπευτές. Το υλικό είναι δημιουργικό, προσιτό, φιλικό και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε παιδιού.

Description

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Οι βασικοί της στόχοι είναι η προσφορά θεραπευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής φύσεως σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Description

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού [Δίκτυο] είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει ως σκοπό την εφαρμογή των δικαιωμάτων του παιδιών, όπως αυτά ορίζονται στη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού [1989] του ΟΗΕ, η οποία αποτελεί νόμο του Ελληνικού κράτους από το 1992 (Ν2101/92).

Description

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας είναι μία από τις παλαιότερες οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα, με μακρά εμπειρία στην υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στην ενδυνάμωση νέων με λιγότερες ευκαιρίες, στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην επιστημονική έρευνα και στην παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Description

Health & Sports Science

Ο όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea είναι ο κορυφαίος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 15 χώρες. Διαθέτει ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων, με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό.

Description

Τα YAVA FITNESS CENTERS αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα, με παρουσία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα, Ζάκυνθο, Ρόδο, Βόλο και Ιωάννινα. Η διαφορά των Yava είναι η προσήλωση σε οποιαδήποτε καινοτομία στον χώρο του fitness και η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των ανθρώπων που μας επιλέγουν.

Description

Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Αγία Παρασκευή, τη Βάρη και το Μαρούσι. Εξειδίκευση στην Άνοια και την Αποκατάσταση.

Description

Η Ευρωκλινική Αθηνών ιδρύθηκε το 1998 για να προσφέρει υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Θεραπευτικό Κέντρο. Η Ευρωκλινική Αθηνών είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.

Description

IT & Customer Service

Υπηρεσίες Επεξεργασίας Δεδομένων και Μάρκετινγκ- Η Epignosis είναι ένας προμηθευτής τεχνολογικής εκπαίδευσης. Αποστολή της είναι είναι απλοποιήσει τη μάθηση, καθιστώντας την premium τεχνολογία eLearning πιο προσιτή.

Description

Hemmersbach is multinational IT company, empowering IT industry leaders to provide IT infrastructure everywhere. We provide Device as a Service (DaaS), which combines hardware, software and all lifecycle services including financing into a single contract with a usage-based fee.

Description

Η Mediatel S.A δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από το 1995 και κατέχει ηγετική θέση παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Description

We implement the digital vision of our customers around the world by combining strategic, design and technological expertise. With extensive technological, methodological and professional expertise as well as a user-oriented approach, we conceive, design, develop and operate digital applications and systems that create measurable added value for the business and the users.

Description

Profile Software is a world-class Financial Software provider of Mission Critical solutions for the modern Banking, FinTech & Investment Management Industries, offering innovative technologies and successful implementations.

Description

Στη Vodafone, πιστεύουμε στη δύναμη του ανθρώπου και όσα μπορεί να πετύχει αξιοποιώντας την τεχνολογία, για ένα καλύτερο μέλλον. Με μήνυμα μας το «Together We Can» δίνουμε έμφαση στο «εμείς» και το πώς η συνεργασία μεταξύ του ανθρώπου και της καινοτομίας μπορεί να επιτύχει σπουδαία πράγματα, για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Description

Webhelp is a global Business Process Outsourcer (BPO), specializing in customer experience & payment management and sales & marketing services across voice, social and digital channels, employing over 100,000 employees in 50+ countries and 190+ locations.

Description

Η WIND Ελλάς είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Μέσα στα 23 χρόνια λειτουργίας της, η WIND καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και παρουσίασε καινοτομικά προϊόντα που άλλαξαν τα δεδομένα στην επικοινωνία.

Description

Υποστηρικτές – Δωροθέτες

Το Skywalker.gr αναπτύχθηκε ως εξέλιξη προσωπικών αναζητήσεων εργασίας και βγήκε στον αέρα το Μάιο του 1999. Σήμερα, διαμορφώνει τις τάσεις στις υγιείς περιοχές της ελληνικής αγοράς, φιλοξενώντας το μεγαλύτερο ποσοστό κανονικών θέσεων εξαρτημένης εργασίας.

Description

Το Skywalker.gr αναπτύχθηκε ως εξέλιξη προσωπικών αναζητήσεων εργασίας και βγήκε στον αέρα το Μάιο του 1999. Σήμερα, διαμορφώνει τις τάσεις στις υγιείς περιοχές της ελληνικής αγοράς, φιλοξενώντας το μεγαλύτερο ποσοστό κανονικών θέσεων εξαρτημένης εργασίας.

Description

Excellentia International was founded by professionals with long market experience. We work in close cooperation with Academia and high level professionals and we develop solutions for businesses and individuals throughout Europe.

Description

Η επιστημονική ομάδα της C.G.T. ασχολείται με θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, συμβουλευτικής, απασχόλησης, επαγγελμάτων και εκπαίδευσης με σκοπό την έρευνα, τον συντονισμό και την προώθηση του πνευματικού έργου της εταιρείας, αλλά και των συνεργατών της.

Description

Since 1984, we’ve been all about great food and the ultimate sports fan experience… Your Buffalove made us grow into a destination for families and friends to gather and enjoy sharing signature food, drinks, and a fun entertaining dining experience. Our mission is to make every guest leave happier than when they walked in.

Description

Rossetti Caffe the first coffee roaster brand in the Greek market since 2005. It is based in a modern fully automated factory in Athens with annual coffee roasting and trading capacity of 450.000 kg, capable to expand. Rossetti Caffe offers experience, passion for coffee, serious consumer relations and professionalism.

Description

Κλείσιμο