Business & Retail

PepsiCo products are enjoyed by consumers more than one billion times a day in more than 200 countries and territories around the world. PepsiCo’s product portfolio includes a wide range of enjoyable foods and beverages, including 22 brands that generate more than $1 billion each in estimated annual retail sales.

Description

Η εταιρεία Κωτσόβολος είναι μέλος του διεθνούς ομίλου Currys και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1950, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, αλλά και έναν νέο, ολοκληρωμένο κόσμο καινοτόμων υπηρεσιών.

Description

Η Autohellas δραστηριοποιείται από το 1974 στον χώρο του αυτοκινήτου. Αποτελεί την αρχική εταιρεία και μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στον χώρο των αερομεταφορών, με την επίσης εισηγμένη Aegean. Οι εταιρείες του Ομίλου είναι οι Hertz, Autotechnica, Βελμάρ, Hyundai, Kia, Seat, Cupra, Eltrekka.

Description

Είμαστε 1300 συνεργάτες που εργαζόμαστε καθημερινά λαμβάνοντας υπόψη επτά αξίες. Είναι αυτές οι αξίες που καθορίζουν εδώ και 50 χρόνια την ταυτότητά μας, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν θεμέλιο λίθο για τη μελλοντική μας επιτυχία. Κι αυτό, γιατί δεν τις βλέπουμε ως αξίες, αλλά ως το πάθος μας που θέλουμε να εξελίσσουμε διαρκώς.

Description

Η Inditex είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους μόδας στον κόσμο, με 7 αλυσίδες στην Ελλάδα: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, και Zara Home. Είμαστε αυτό που φοράς στην εργασία σου, αυτό με το οποίο αποφασίζεις να διακοσμήσεις τη ζωή σου, αυτό που επιλέγεις για μία ειδική περίσταση. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Description

Printing & Packaging Solutions, Σύγχρονες Λύσεις για Press & Pre-Press, Ποικιλία Προϊόντων για τον Κλάδο της Φλεξογραφίας, Μηχανήματα και Υλικά για την Παραγωγή Ετικετών, Εξειδικευμένη Τεχνική Υποστήριξη Μηχανημάτων.

Description

Αποτελεί ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες του σπιτιού. Με την ομάδα των 1.600 εργαζομένων μας, το ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, το εξειδικευμένο τμήμα b2b & το πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες & λύσεις σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες μας ετησίως.

Description

Public Group strategically invests to create an ecosystem of innovative scaleups around its core Omnichannel Retail business, with the objective to provide exciting customer experiences powered by operational excellence. Our Omnichannel retail, in Greece and Cyprus, consists of the love brand Public and Media Markt.

Description

Business & Hospitality

Το πολυτελές 5* Grand Hyatt Athens, με τη νέα Αθηναική κομψότητα, διαθέτει 321 δωμάτια και σουίτες με θέα την Ακρόπολη, δύο εξωτερικές πισίνες, spa με εσωτερική πισίνα, 2000τ.μ. συνδεριακούς χώρους και 2 εστιατόρια. “Τόλμη, πολυτέλεια, υπερβολή» το τρίπτυχο της κεντρικής φιλοσοφίας των Grand Hyatt”.

Description

Το COSTA NAVARINO, ο πρωταρχικός, βιώσιμος προορισμός της Μεσογείου, βρίσκεται στη Μεσσηνία της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ανάμεσα σε ένα από τα πιο παρθένα και μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία, σε μια περιοχή που διαμορφώνεται από 4.500 χρόνια ιστορίας.

Description

June Homes is a post-Series-B real estate company that’s using technology to challenge antiquated apartment rental practices. Backed by some of the world’s leading investors including Softbank Ventures Asia, FJ Labs, and Kairos, June Homes is on a mission to reinvent the antiquated housing experience for the new generation of renters and mom & pop landlords.

Description

Our story begins in 1959, on a beautiful sandy beach.The long and majestic coastline, surrounded by pine trees, becomes the “Astir Beach”. Astir sets an unprecedented aesthetic standard, introducing its trademark colorful beach umbrellas and the seagull-inspired beach shades among myriad others.

Description

Ο Όμιλος Φάις δραστηριοποιείται από το 1978 στους κλάδους του εμπορίου με κυρίαρχο τομέα δραστηριότητας τα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό πορτφόλιο από global luxury & sport brands καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων σε επίπεδο λιανικής και χονδρικής των σημάτων Under Armour, Puma, Wilson, Καλογήρου, Salvatore Ferragamo, Tod’s, Hogan, Philipp Plein, DKNY, UGG, LEVI’S, Haralas

Description

HR & Professional Services

Η Trenkwalder Group είναι ηγετικός πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό, απόλυτα εξατομικευμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των εταιρειών-πελατών της.Τα τελευταία χρόνια, η Τrenkwalder έχει εξελιχθεί σε δυναμικό πάροχο 360° ψηφιακών λύσεων ανθρώπινου δυναμικού.

Description

Η LMW είναι μια συμβουλευτική εταιρεία HR, η οποία ειδικεύεται στις επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Η φιλοσοφία της LMW επικεντρώνεται στον ανθρώπινο παράγοντα, ο οποίος είναι η πιο σημαντική πτυχή για τη σωστή λειτουργία κάθε οργανισμού.

Description

Εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός, ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και μακρόχρονη εμπειρία σε όλες τις χώρες που διαθέτουμε στεγασμένα γραφεία – Πολωνία, Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία – καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ευρώπη.

Description

Ιδρύθηκε από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στην αγορά σε τομείς: στρατηγική διαχείριση, μάρκετινγκ και ανάλυση δεδομένων, οικονομικό σχεδιασμό, εσωτερικό έλεγχο και διαχείριση κινδύνου, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, επιχειρησιακή λειτουργία, πληροφορική και διασφάλιση ποιότητας.

Description

Δραστηριοποιούμαστε στην Ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια, προσφέροντας Ασφάλεια και Προστασία στους πελάτες μας. Προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα καί εξαιρετικη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Description

Δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, προσφέροντας κορυφαία ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν διαφορετικές ασφαλιστικές ανάγκες, όπως ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, ζωής & υγείας, καθώς και συνταξιοδοτικά & αποταμιευτικά προγράμματα.

Description

Στόχος μας είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην κοινωνία & η επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Είμαστε ένα δίκτυο εταιρειών σε 155 χώρες με 327Κ+ στελέχη που δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο στις ελεγκτικές, φορολογικές & συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν.

Description

Είμαστε η μεγαλύτερη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου NN, προσφέροντας από το 1980 καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις. Στην NN Hellas στόχος μας είναι να σας στηρίζουμε σε κάθε σας βήμα, με οδηγό τις αξίες της εταιρίας μας “Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε”.

Description

Το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, το οποίο παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η 1η επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες εργασίας, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα.

Description

Engineering & Construction

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες έρευνας, παραγωγής και εμπορίας έτοιμων δομικών προϊόντων, κονιαμάτων, χρωμάτων και βερνικιών, με τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Έχει ενεργή παρουσία στον χώρο με ηγετικά εμπορικά σήματα που διαθέτουν μια ευρεία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών.

Description

Η TEXAN Α.Β.Ε.Ε, είναι αναγνωρισμένος ηγέτης στη λειτουργία Μηχανημάτων Αντίστροφης Πώλησης (RVMs). Από το 2019, η ΤΕΧΑΝ, σε συνεργασία με την πρωτοπόρο Αμερικανική εταιρεία Envipco, επένδυσαν μαζί για την προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας στην Ελλάδα την 1η μονάδα παραγωγής μηχανημάτων ανακύκλωσης.

Description

H KSA είναι επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων διεθνών οίκων Βιομηχανικού Αυτοματισμού & Συστηματων Θέρμανσης, προσφέροντας στους πελάτες της για πάνω από 50 χρόνια μία τεράστια ποικιλία υλικών αυτοματισμού, εξασφαλίζοντας λύσεις για κάθε βιομηχανική εφαρμογή υψηλών απαιτήσεων.

Description

Education & Psychology

Η Inter Alia είναι μια οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2013 και δραστηριοποιείται σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Στα λατινικά σημαίνει «μεταξύ άλλων». Βασισμένη σε μια φιλοσοφία συνεργασίας και αμοιβαιότητας, εργάζεται για την προώθηση της πολιτικής εκπαίδευσης, του κοινωνικού μετασχηματισμού και της συλλογικής δράσης.

Description

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Οι βασικοί της στόχοι είναι η προσφορά θεραπευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής φύσεως σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Description

Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα στον τομέα περιβάλλοντος, κοινωνίας, πολιτισμού, επιχειρηματικότητας, ανθρώπινα δικαιώματα, καταπολέμιση της βίας.

Description

Το ΚΜΟΠ είναι ένας από τους παλαιότερους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, με μακρά εμπειρία στον τομέα της ψυχικής υγείας, στην υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικά ανθρώπων άλλα και στον τομέα της εκπαίδευσης.

Description

Διεθνής οργάνωση που αγωνίζεται κατά της φτώχειας & της αδικίας. Το Κέντρο στη Θεσσαλονίκη προωθεί την απασχολησιμότητα και την ενεργό συμμετοχή των νέων στη ζωή της πόλης, μέσω της τέχνης & του εθελοντισμού. Στόχος είναι να ενισχυθούν οι δεξιότητες των νέων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην πολιτιστική, κοινωνική & οικονομική ζωή της πόλης τους.

Description

Health & Sports Sciences

Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Αγία Παρασκευή, τη Βάρη και το Μαρούσι. Εξειδίκευση στην Άνοια και την Αποκατάσταση.

Description

Η «Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης» είναι μια εταιρεία κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ορθοπεδικών & ιατρικών ειδών. Είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στον χώρο της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξεκινώντας τις δραστηριότητές της από το 1919.

Description

Από τον Απρίλιο του 2012 τα PLANET Fitness and More κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στον χώρο του fitness, αποτελώντας την ταχυτερά αναπτυσσόμενη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα. Εξυπηρετούμε καθημερινά τις ανάγκες χιλιάδων μελών, μένοντας πάντα πιστοί στη φιλοσοφία μας ότι η γυμναστική και η υγεία δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια.

Description

Η Ευρωκλινική Αθηνών ιδρύθηκε το 1998 για να προσφέρει υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Θεραπευτικό Κέντρο. Η Ευρωκλινική Αθηνών είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.

Description

H μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία διαχείρισης κέντρων ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων 4 και 5 αστέρων, η οποία το 2022 απέσπασε 21 βραβεία σε παγκόσμιο επίπεδο και διακρίθηκε με τον τίτλο “Best Spa Development Group Globally”. Η Aegeo Spas έως σήμερα έχει δραστηριότητα σε πάνω από 300 σημεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Description

IT & Customer Service

Παρέχει υπηρεσίες όπως, σταθερή, κινητή τηλεφωνία & ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση & ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Δραστηριοποιείται στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών & των ακινήτων, ενώ διαθέτει την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού BOX & την ψηφιακή πλατφόρμα ασφαλειών COSMOTE Insurance.

Description

Η Hemmersbach είναι γερμανική πολυεθνική επιχείρηση στον χώρο της τεχνολογίας της πληροφορίας, με έδρα την Νυρεμβέργη. Με παρουσία στην παγκόσμια αγορά και στην εν λόγω βιομηχανία που σήμερα υπερβαίνει τα 20 χρόνια, περισσότερες από 60 φυσικές εγκαταστάσεις σε 190 χώρες παγκοσμίως και με εξουσιοδοτημένους συνεργάτες σε όλον τον κόσμο.

Description

PeopleCert is a global leader in the Learning and Technology area​ that creates and owns frameworks, manages examinations and delivers professional and language certifications for persons. As an IP Powerhouse, PeopleCert owns and develops frameworks and certifications that improve organizational efficiency and enhance people skills​.

Description

Webhelp is a Business Process Outsourcing, Customer relationship and IT consultancy global company, which was established in 2000 in France and opened its branch in Athens in 2016, currently employing more than 2.200 people. It offers multiple services and solutions for B2C and B2B such as Technical Support, Customer Care and Content Moderation.

Description

At Nova, we believe in a world of connection, interaction and sharing! We want our customers to focus only on expressing themselves, while we take care of the technology that enables them. So, if you want to take part in changing how people experience their lives, Nova is the right place to be.

Description

Κλείσιμο