Business & Retail

Η VIPA Hellas, ανήκει στον όμιλο της VIPA, ο οποίος ασχολείται με το εμπόριο ανακτημένων υλικών (χαρτί, πλαστικό και μέταλλο), τα οποία αξιοποιούνται σε βιομηχανικές μονάδες ως πρώτη ύλη. Η εταιρεία εδρεύει στην Ελβετία κατέχοντας ηγετική θέση στην παγκόσμια Κυκλική Οικονομία, ενώ παράλληλα διατηρεί γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα καθώς και αποθήκες.

Description

Δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας κτηνοτροφικού εξοπλισμού, δεξαμενών μεταφοράς και ψύξης γάλακτος, ψυκτικών συστημάτων και τεχνολογικών εφαρμογών για κτηνοτροφικές μονάδες. Κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών της διεθνούς αγοράς κτηνοτροφικού εξοπλισμού με το δίκτυο εξαγωγών της να εκτείνεται σε 81 χώρες παγκοσμίως.

Description

Δραστηριοποιούμαστε στην Ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια, προσφέροντας Ασφάλεια και Προστασία στους πελάτες μας. Προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα καί εξαιρετικη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Description

Η Φάρμα Κουκάκη παράγει προϊόντα γάλακτος με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης. Επιλέγοντας τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα τους, γιατί όλα φτιάχνονται με αγνό, ολόφρεσκο, 100% Ελληνικό γάλα.

Description

HR & Professional Services

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και σύγχρονες λύσεις σε εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις περιλαμβάνουν, Επιλογή Προσωπικού, Εκπαίδευση σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού & Management, Σχεδιασμός & Υλοποίηση Συστημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, Υπηρεσίες HR Outsourcing, Υπηρεσίες Outplacement

Description

Εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός, ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και μακρόχρονη εμπειρία σε όλες τις χώρες που διαθέτουμε στεγασμένα γραφεία – Πολωνία, Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία – καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ευρώπη.

Description

Δραστηριοποιείται στην παροχή εκτελωνιστικών και μεταφορικών εργασιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των εισαγωγών & εξαγωγών των επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Αποστολή των εκτελωνιστών μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εκτελωνισμού.

Description

Μια διεθνής εταιρεία με γραφεία σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου Συνεδρίων, Εκδηλώσεων & στον κλάδο της Επικοινωνίας. Διαθέτοντας γνώση, εμπειρία & τεχνογνωσία, αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις & προτάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες Επιχειρήσεων, Επαγγελματικών Ενώσεων & Οργανισμών με στόχο να αναπτυχθούν.

Description

Είμαστε η μεγαλύτερη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου NN, προσφέροντας από το 1980 καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις. Στην NN Hellas στόχος μας είναι να σας στηρίζουμε σε κάθε σας βήμα, με οδηγό τις αξίες της εταιρίας μας “Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε”.

Description

Το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, το οποίο παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η 1η επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες εργασίας, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα.

Description

Engineering & Construction

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η ALUMIL είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου παγκοσμίως, με πάνω από 2600 εργαζομένους, 12 εργοστάσια σε 6 χώρες ανά τον κόσμο και ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων σε όλες τις ηπείρους.

Description

Παρέχει υπηρεσίες όπως, σταθερή, κινητή τηλεφωνία & ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση & ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Δραστηριοποιείται στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών & των ακινήτων, ενώ διαθέτει την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού BOX & την ψηφιακή πλατφόρμα ασφαλειών COSMOTE Insurance.

Description

Η ISOMAT είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός Όμιλος παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων. Διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, σε Ελλάδα, Σερβία και Ρουμανία. Επιπλέον, έχει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Description

Education & Psychology

Διεθνής οργάνωση που αγωνίζεται κατά της φτώχειας & της αδικίας. Το Κέντρο στη Θεσσαλονίκη προωθεί την απασχολησιμότητα και την ενεργό συμμετοχή των νέων στη ζωή της πόλης, μέσω της τέχνης & του εθελοντισμού. Στόχος είναι να ενισχυθούν οι δεξιότητες των νέων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην πολιτιστική, κοινωνική & οικονομική ζωή της πόλης τους.

Description

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Οι βασικοί της στόχοι είναι η προσφορά θεραπευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής φύσεως σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Description

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ουσιαστική φροντίδα και μεγάλη αγάπη για το παιδί έχουν δημιουργήσει από το 1971, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης τους Ελαιώνες Πυλαίας, ένα σύγχρονο, οικογενειακό, «πράσινο» Σχολείο που εξειδικεύεται στην προσχολική και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Description

Ένας νέος πολυχώρος ψυχικής υγείας που σας υποδέχεται με ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Ψυχοθεραπεία, Νευροψυχολογική Αξιολόγηση, Συμβουλευτική Γονέων, Οικογενειακή Θεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους, Ομαδική Θεραπεία, Ψυχοεκπαίδευση και μάλιστα, συνεδρίες μέσω Skype, είναι κάποιες από τις υπηρεσίες μας.

Description

Health & Sports Sciences

H Physiomed είναι ένας όμιλος υγείας που ασχολείται με την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την αποκατάσταση, τις υπηρεσίες ευεξίας και την αισθητική ιατρική. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1987, έχοντας σημειώσει μια πολυετή πετυχημένη πορεία, με εγκαταστάσεις στην πόλη και στα προάστια της Θεσσαλονίκης.

Description

Η Newlife IVF είναι μια μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει τους πιο σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας σε ένα φιλικό και διακριτικό περιβάλλον.

Description

H μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία διαχείρισης κέντρων ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων 4 και 5 αστέρων, η οποία το 2022 απέσπασε 21 βραβεία σε παγκόσμιο επίπεδο και διακρίθηκε με τον τίτλο “Best Spa Development Group Globally”. Η Aegeo Spas έως σήμερα έχει δραστηριότητα σε πάνω από 300 σημεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Description

IT & Customer Service

Η Apifon είναι μία εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει υπηρεσίες business messaging & mobile marketing. Με την πλατφόρμα της Apifon μπορείτε να αυξήσετε το κοινό σας, να δημιουργείτε καλύτερες καμπάνιες και να χρησιμοποιείτε αυτοματισμούς, ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας και να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.

Description

Παρέχει λύσεις λογισμικού για τους πελάτες της στη βιομηχανία, τις υποδομές, τις βιοεπιστήμες και τις δημόσιες αγορές. Η βασική δραστηριότητα συνίσταται στη μερική ή ολική ανάπτυξη ελέγχου και ενσωματωμένου λογισμικού, ενδιάμεσου λογισμικού και λογισμικού εφαρμογών – ευέλικτο, σύγχρονο και σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις ασφάλειας.

Description

Η STONEWAVE είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων, εφαρμογών και σελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως ειδικοί στο κομμάτι αυτό της τεχνολογίας, μπορούμε να σας παρέχουμε στρατηγική ανάλυση για ανάπτυξη εφαρμογών που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των επιχειρήσεων σας μέσω κορυφαίων ανοιχτού τύπου τεχνολογιών.

Description

NORIS is a high-tech company specialized in IT. The company provides customized IT solutions in the areas of IT outsourcing, Cloud Services and Network & Security. Technological basis of these services is a powerful IT infrastructure that relies on noris network’s own high-performance backbone and multiple high security data centers which are located in Nuremberg and Munich.

Description

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών.

Description

Παρέχει υπηρεσίες όπως, σταθερή, κινητή τηλεφωνία & ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση & ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Δραστηριοποιείται στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών & των ακινήτων, ενώ διαθέτει την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού BOX & την ψηφιακή πλατφόρμα ασφαλειών COSMOTE Insurance.

Description

Deloitte Digital Greece leads, drives and enables clients across Greece and abroad to digitally transform and be future ready. DD GR specializes in and works at the intersection of strategy, experience and technology to drive growth and innovation, and build humanized and memorable experiences for our customers and stakeholders.

Description

Κλείσιμο