Business & Retail

Η VIPA Hellas, ανήκει στον όμιλο της VIPA, ο οποίος ασχολείται με το εμπόριο ανακτημένων υλικών (χαρτί, πλαστικό και μέταλλο), τα οποία αξιοποιούνται σε βιομηχανικές μονάδες ως πρώτη ύλη. Η εταιρεία εδρεύει στην Ελβετία κατέχοντας ηγετική θέση στην παγκόσμια Κυκλική Οικονομία, ενώ παράλληλα διατηρεί γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα καθώς και αποθήκες.

Description

Δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας κτηνοτροφικού εξοπλισμού, δεξαμενών μεταφοράς και ψύξης γάλακτος, ψυκτικών συστημάτων και τεχνολογικών εφαρμογών για κτηνοτροφικές μονάδες. Κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών της διεθνούς αγοράς κτηνοτροφικού εξοπλισμού με το δίκτυο εξαγωγών της να εκτείνεται σε 81 χώρες παγκοσμίως.

Description

Βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας

Description

Μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση και μία από τις μεγαλύτερες στον χώρο του λιανικού εμπορίου σε όλη τη χώρα. Διατηρεί εδώ και 47 χρόνια αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα και τα καταστήματά της έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως τα “οικονομικά και ελληνικά” σούπερ μάρκετ.

Description

Πωλήσεις & διανομή των κορυφαίων εταιρειών με προϊόντα υγείας, ομορφιάς και είδη για το νοικοκυριό της Ελλάδας. Η Αφοί Κοντζόγλου προσφέρει πάνω από 20.000 προϊόντα και μπορεί και τα παρέχει σε χονδρέμπορους και εμπόρους λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Επίσημος διανομέας των κορυφαίων εταιρειών της Ελλάδος όπως η Procter&Gamble (P&G).

Description

H ΜΑΞΙ ΑΒΕΕ είναι μια αμιγώς Ελληνική Βιομηχανία Παραγωγής και Επεξεργασίας Χάρτου, από το 1988 στην Κατερίνη. Αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, με δύο εργοστάσια χαρτοποιίας (Paper Mills) και ένα εργοστάσιο επεξεργασίας (Converting) τελικού προϊόντος, με 15 γραμμές παραγωγής.

Description

Shipping & Hospitality

Eλληνική, οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση στον τομέα του τουρισμού έχοντας στο ιστορικό της το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας στη Θεσσαλονίκη, το ιστορικό Mediterranean Palace. Σήμερα ο Όμιλος απασχολεί 400+ εργαζόμενους και αποτελείται από 5 ξενοδοχειακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα, που θεωρούνται κορυφαίες στην κατηγορία τους.

Description

Sani/Ikos Group is an innovative and fast-growing group of luxury resorts in unique beachfront locations in the Mediterranean. Under the brand names Sani Resort and Ikos Resorts, the Group operates over 3,450 rooms and suites spread across 12 unique resorts in Greece and Spain, all ranked amongst the best luxury resorts in the world.

Description

Στον Όμιλο Electra Hotels εμπνεόμαστε από τις διαχρονικές αξίες της παγκοσμίου φήμης φιλοξενίας, δοσμένες με μία σύγχρονη πινελιά. Με αφετηρία τις αξίες αυτές, δημιουργούμε ζεστά και φιλόξενα περιβάλλοντα, ενσωματώνοντας πολυτελείς λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά. Το αποτέλεσμα είναι μια εξελιγμένη πρόταση φιλοξενίας που ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα της.

Description

Founded by FTI Group in September 2015, Meeting Point Hotels is an international hospitality company with a portfolio of currently five brands comprising more than 60 properties with more than 13,000 rooms, around 7,000 talents in 8 countries.

Description

HR & Professional Services

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και σύγχρονες λύσεις σε εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις περιλαμβάνουν, Επιλογή Προσωπικού, Εκπαίδευση σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού & Management, Σχεδιασμός & Υλοποίηση Συστημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, Υπηρεσίες HR Outsourcing, Υπηρεσίες Outplacement

Description

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σε επιχειρήσεις & οργανισμούς. Προσφέρουμε εξατομικευμένες, ανθρωποκεντρικές, ενοποιημένες, ποιοτικές και υψηλής προστιθέμενης αξίας λύσεις στο πεδίο της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, ενεργοποιώντας την ανάπτυξή τους & δημιουργώντας μία εξαιρετική επιχειρησιακή κουλτούρα.

Description

Engineering & Construction

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η ALUMIL είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου παγκοσμίως, με πάνω από 2600 εργαζομένους, 12 εργοστάσια σε 6 χώρες ανά τον κόσμο και ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων σε όλες τις ηπείρους.

Description

Η ISOMAT είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός Όμιλος παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων. Διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, σε Ελλάδα, Σερβία και Ρουμανία. Επιπλέον, έχει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Description

Ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, παρέχοντας κάθε τύπο ανελκυστήρα για οικιακή ή εμπορική χρήση, για πρόσωπα ή φορτία, όπως επίσης ανυψωτικά συστήματα, κυλιόμενες σκάλες και διαδρόμους, ανελκυστήρες πλοίων & λοιπούς ανελκυστήρες ειδικών προδιαγραφών.

Description

Δραστηριοποιείται από το 1974 στο χώρο του αυτοκινήτου, και από το 1999 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Αποτελεί την αρχική εταιρεία και μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται και στον χώρο των αερομεταφορών με την επίσης εισηγμένη Aegean. Οι εταιρείες του Ομίλου είναι οι Hertz, Autotechnica, Βελμάρ, Hyundai, Kia, Seat, Cupra, Eltrekka.

Description

Η Φάρμα Κουκάκη αποτελεί πλέον μια από τις πιο ποιοτικές βιομηχανίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στους Κάτω Αποστόλους Κιλκίς, σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον, ενώ το υποκατάστημα, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο διανομής, εδρεύει στη Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης.

Description

Education & Psychology

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Οι βασικοί της στόχοι είναι η προσφορά θεραπευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής φύσεως σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Description

Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μη κερδοσκοπικούς φορείς παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Ελλάδα, έχοντας την επιστημονική και διοικητική ευθύνη είκοσι τριών στεγαστικών Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ανά την επικράτεια, δύο Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας στις Κυκλάδες και δύο Κέντρων Ημέρας σε Αθήνα και Λάρισα.

Description

Το ΨΥΧΟΛΟ-ΥΓΕΙΑ είναι ένας νέος πολυχώρος ψυχικής υγείας που σας υποδέχεται με ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Ψυχοθεραπεία, Νευροψυχολογική Αξιολόγηση, Συμβουλευτική Γονέων, Οικογενειακή Θεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους, Ομαδική Θεραπεία, Ψυχοεκπαίδευση και μάλιστα, συνεδρίες μέσω Skype, είναι κάποιες από τις υπηρεσίες μας.

Description

Ένας νέος πολυχώρος ψυχικής υγείας που σας υποδέχεται με ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Ψυχοθεραπεία, Νευροψυχολογική Αξιολόγηση, Συμβουλευτική Γονέων, Οικογενειακή Θεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους, Ομαδική Θεραπεία, Ψυχοεκπαίδευση και μάλιστα, συνεδρίες μέσω Skype, είναι κάποιες από τις υπηρεσίες μας.

Description

Μονάδα Παιδικής Προστασίας όπου διαμένουν παιδιά που στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος. Το ΚΔΑΠ Φάρος του Κόσμου “Το σχολείο όπως το θέλω” εξασφαλίζει την απογευματινή απασχόληση & εκπαίδευση των παιδιών της τοπικής κοινότητας και εστιάζει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης εντός της κοινότητας του Δενδροποτάμου.

Description

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ουσιαστική φροντίδα και μεγάλη αγάπη για το παιδί, έχουν δημιουργήσει από το 1971, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης τους, Ελαιώνες Πυλαίας, ένα σύγχρονο, οικογενειακό, «πράσινο» Σχολείο που εξειδικεύεται στην προσχολική και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Description

Health & Sports Sciences

H Physiomed είναι ένας όμιλος υγείας που ασχολείται με την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την αποκατάσταση, τις υπηρεσίες ευεξίας και την αισθητική ιατρική. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1987, έχοντας σημειώσει μια πολυετή πετυχημένη πορεία, με εγκαταστάσεις στην πόλη και στα προάστια της Θεσσαλονίκης.

Description

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 70 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία δέχονται περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις το χρόνο.

Description

IT & Customer Service

Η Apifon είναι μία εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει υπηρεσίες business messaging & mobile marketing. Με την πλατφόρμα της Apifon μπορείτε να αυξήσετε το κοινό σας, να δημιουργείτε καλύτερες καμπάνιες και να χρησιμοποιείτε αυτοματισμούς, ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας και να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.

Description

Παρέχει λύσεις λογισμικού για τους πελάτες της στη βιομηχανία, τις υποδομές, τις βιοεπιστήμες και τις δημόσιες αγορές. Η βασική δραστηριότητα συνίσταται στη μερική ή ολική ανάπτυξη ελέγχου και ενσωματωμένου λογισμικού, ενδιάμεσου λογισμικού και λογισμικού εφαρμογών – ευέλικτο, σύγχρονο και σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις ασφάλειας.

Description

Η STONEWAVE είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων, εφαρμογών και σελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως ειδικοί στο κομμάτι αυτό της τεχνολογίας, μπορούμε να σας παρέχουμε στρατηγική ανάλυση για ανάπτυξη εφαρμογών που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των επιχειρήσεων σας μέσω κορυφαίων ανοιχτού τύπου τεχνολογιών.

Description

Παρέχει υπηρεσίες όπως, σταθερή, κινητή τηλεφωνία & ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση & ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Δραστηριοποιείται στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών & των ακινήτων, ενώ διαθέτει την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού BOX & την ψηφιακή πλατφόρμα ασφαλειών COSMOTE Insurance.

Description

Deloitte Digital Greece leads, drives and enables clients across Greece and abroad to digitally transform and be future ready. DD GR specializes in and works at the intersection of strategy, experience and technology to drive growth and innovation, and build humanized and memorable experiences for our customers and stakeholders.

Description

Chubb is the world’s largest publicly traded P&C insurance company and the leading commercial lines insurer in the U.S. With operations in 54 countries and territories, Chubb provides commercial and personal property and casualty insurance, personal accident and supplemental health insurance, reinsurance and life insurance to a diverse group of clients.

Description

iRepair is the leader in electronics repair in Greece. The company has been in the repair business since 2007 helping customers with all of the technology related problems.

Description

Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, Μελέτες, Βάσεις Δεδομένων

Description

Η AgroApps ιδρύθηκε το 2015 στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα έμπειρων γεωπόνων, ειδικών στη τηλεπισκόπηση και την αριθμητική πρόγνωση καιρού, καθώς και ειδικών του χώρου της πληροφορικής με βαθιά κατανόηση των αναγκών του πρωτογενή τομέα και το ίδιο πάθος για τις νέες τεχνολογίες.

Description

Κλείσιμο