Business & Retail

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στον χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Description

Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον χώρο εμπορίας τροφίμων με περισσότερα από 500 καταστήματα, λιανεμπορίου, χονδρικής και franchise καταστήματα, και πάνω από 14.000 εργαζόμενους. Είναι μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 50 εκατομμύρια πελατών κάθε εβδομάδα.

Description

Η MINERVA, ελληνική εταιρεία παραγωγής εσωρούχων, έχει δεσμευτεί για την ακολουθία στρατηγικής ανάπτυξη σε δύο σκέλη: το 1o σκέλος αφορά την Ελληνική αγορά όπου η εταιρία έχει αφιερώσει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου την δυναμική της τα τελευταία χρόνια και το 2o αφορά την διεθνή της δραστηριότητα (εξαγωγές).

Description

Τα DUST+CREAM είναι ένα ελληνικό δυναμικά αναπτυσσόμενο brand καλλυντικών με περισσότερα από 80 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Description

Η Bitsis Customs Brokers δραστηριοποιείται στην παροχή εκτελωνιστικών και μεταφορικών εργασιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των εισαγωγών & εξαγωγών των επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εκτελωνισμού, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

Description

Από το 1977, η Φάρμα Κουκάκη λειτουργεί οργανωμένα ως πρότυπη αγελαδοτροφική μονάδα. Σήμερα, η Φάρμα Κουκάκη παράγει προϊόντα γάλακτος με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης έχοντας σαν στόχο, τη διάθεση τους στην ελληνική αγορά αλλά και στις χώρες του εξωτερικού.

Description

Η UNIPAKHELLAS S.A. είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιρειών INDEVCO Group και ειδικεύεται στην παραγωγή και μεταποίηση μεγάλης ποικιλίας συσκευασιών από κυματοειδές χαρτόνι για τις Ευρωπαϊκές αγορές. Παρέχουμε δημιουργικές και βιώσιμες λύσεις συσκευασίας για τους κλάδους της γεωργίας και της βιομηχανίας.

Description

Η VIPA είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο εμπόριο ανακτημένων υλικών, με έδρα την Ελβετία και ηγετική θέση στην παγκόσμια Κυκλική Οικονομία. Στην Ελλάδα, απασχολεί περισσότερους από 190 εργαζομένους στα κεντρικά μας γραφεία στη Θεσσαλονίκη, και στην Αθήνα.

Description

Hospitality

Το COSTA NAVARINO, ο πρωταρχικός, βιώσιμος προορισμός της Μεσογείου, βρίσκεται στη Μεσσηνία της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ανάμεσα σε ένα από τα πιο παρθένα και μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία, σε μια περιοχή που διαμορφώνεται από 4.500 χρόνια ιστορίας.

Description

HR & Services

H Human Value εξειδικεύεται σε στοχευμένες λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους, με στόχο να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικές.Οι υπηρεσίες προς τις Επιχειρήσεις περιλαμβάνουν την Επιλογή Προσωπικού, την Εκπαίδευση, τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και τις Υπηρεσίες outplacement.

Description

Η Randstad Hellas αποτελεί το #1 πάροχο υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και μπορεί να σε βοηθήσει στην αναζήτησή σου για μια νέα θέση εργασίας, ενημερώνοντάς σε για κάθε νέα επαγγελματική ευκαιρία στην αγορά εργασίας.

Description

Δυναμισμός, σεβασμός και αγάπη για την διαδιακασία είναι οι τρεις αξίες της Green & Grey. Με απόλυτη αφοσίωση στα ακίνητα και τους πελάτες που αναλαμβάνουν, οι συνεργάτες της Green & Grey θα κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για να φέρουν τον ενδιαφερόμενο πιο κοντά σε αυτό.

Description

Engineering & Manufacturing

H ALUMINCO δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντων αλουμινίου και αποτελεί μία από τις ηγετικές ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου. Σήμερα, αξιοποιώντας πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, έχει μετεξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη, κάθετη βιομηχανία αλουμινίου με μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων.

Description

Η Alumil είναι μία ελληνική πολυεθνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Είναι ένας από τους κορυφαίους πιστοποιημένους προμηθευτές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου με ισχυρό διεθνές δίκτυο πωλήσεων. Το όραμά μας είναι να είμαστε ηγέτιδα εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Description

Η ISOMAT είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός όμιλος παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων. Για περισσότερα από 40 χρόνια γράφει μια ιστορία ποιότητας, αξιοπιστίας, τεχνογνωσίας και αδιάκοπης επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Description

Η εταιρεία μας είναι μία σύγχρονη Ελληνική Βιομηχανία παραγωγής πορτών Ασφαλείας, Πυρασφαλείας και Γενικής χρήσης. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονες μεθόδους σχεδίασης.

Description

Ο κύριος τομέας δραστηριότητας της εταιρίας RENEL είναι η εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών παραγωγής, διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας με ιδιαίτερη έμφαση στον κτιριακό, βιομηχανικό και ενεργειακό τομέα.

Description

Η Τεχνική Κατασκευαστική εταιρία ErgoΔομή δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης και κατασκευής ιδιωτικών έργων. Στόχος της εταιρίας είναι η υλοποίηση των ονείρων και του πιο απαιτητικού πελάτη, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, τη λειτουργικότητα, την αισθητική και τον οικονομικό παράγοντα.

Description

Η εταιρεία ECEN (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.) είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών στην Ελλάδα. Σήμερα, συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, αναπτύσσοντας νέα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε συνδυασμό με έργα αποθήκευσης &διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας.

Description

Education & Psychology

Η ActionAid Hellas είναι μια ανεξάρτητη, διεθνής οργάνωση που αγωνίζεται ενάντια στη φτώχεια και την αδικία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.Σήμερα, η Οργάνωση δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 45 χώρες και εκπαιδεύει ανθρώπους και κοινότητες, ώστε να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις και να διεκδικούν μια ζωή με αξιοπρέπεια και έναν κόσμο πιο δίκαιο για όλες και όλους.

Description

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Οι βασικοί της στόχοι είναι η προσφορά θεραπευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής φύσεως σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Description

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας είναι μία από τις παλαιότερες οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα, με μακρά εμπειρία στην υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στην ενδυνάμωση νέων με λιγότερες ευκαιρίες, στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην επιστημονική έρευνα και στην παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Description

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης, είναι ένα σύγχρονο, οικογενειακό, «πράσινο» Σχολείο που εξειδικεύεται στην προσχολική και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σε μια τοποθεσία 20 κατάφυτων στρεμμάτων παρέχουν στα παιδιά ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον μέσα στο οποίο οι μικροί μαθητές μπορούν να παίζουν, να δημιουργούν, να εξερευνούν και να δομούν τη γνώση.

Description

Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες με Ευαισθησία και Ανθρωπιά σε Παιδιά από Προσχολική ηλικία μέχρι και σε Ενήλικες.

Description

Health & Sports Science

Massage Spa – Η απόλυτη όαση ηρεμίας και ευεξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Description

IT & Customer Service

We implement the digital vision of our customers around the world by combining strategic, design and technological expertise. With extensive technological, methodological and professional expertise as well as a user-oriented approach, we conceive, design, develop and operate digital applications and systems that create measurable added value for the business and the users.

Description

STONEWAVE is a software company based in Thessaloniki, with years of experience in creating web design, custom applications and Magento 2 e-commerce projects.

Description

Deloitte is an international firm which provides consulting, financial advisory, risk advisory, tax & legal, audit & assurance services to public and private clients spanning across multiple industries. Deloitte Greece is a member of Deloitte Touché Tohmatsu (DTT) since 1975.

Description

Η Apifon είναι μια εταιρία η οποία ειδικεύεται σε καινοτόμες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, μαζικά SMS, sms marketing και κινητών εφαρμογών.

Description

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών.

Description

BR&W offers a wide range of business and consulting services for several companies. We’ve got the necessary partners, tools and expertise to help you choose the right products or consulting services to grow your business, and learn how to properly manage your expansion, or your next project.

Description

Webhelp is a global Business Process Outsourcer (BPO), specializing in customer experience & payment management and sales & marketing services across voice, social and digital channels, employing over 100,000 employees in 50+ countries and 190+ locations.

Description

Υποστηρικτές – Δωροθέτες

Το restaurant-bar GATSBY στην Θεσσαλονίκη διαθέτει menu για όλα τα γαστρονομικά γούστα. Ιδιαίτερα γευστικά πιάτα, με μοναδικό γούστο, τέλεια cocktails και υπέροχη μουσική.

Description

Το Jangal Summer Vibes Bar είναι από τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης της Θεσσαλονίκης.

Description

Εστιατόριο Ντελικανής, παραδοσιακό κρητικό ρακάδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Description

Φωτογράφος Βιτάλης Αζοβίδης | Insta: gaphotography_greece

Description

Κλείσιμο