Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Hotel Digital Marketing Across Cultures» από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης
20 Νοεμβρίου, 2018
Οι Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Ομιλία με ελεύθερη είσοδο και με τίτλο: «Hotel Digital Marketing Across Cultures», την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18:00-19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του MediterraneanCollege, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4).
Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι η κα Μαρία Κεχαγιά, DigitalMarketingSpecialist και η κα. Θεοδώρα Λάλου, HotelAccountManager, εκπρόσωποι της εταιρίας Ψηφιακής Επικοινωνίας Deventum. Η ομιλία απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους των κλάδων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, καθώς και όσους ασχολούνται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ως πρακτική στις σύγχρονες επιχειρήσεις.
Οι εισηγήτριες θα μοιραστούν την εμπειρία τους από τον σύγχρονο χώρο του ψηφιακού Marketing στην Τουριστική βιομηχανία και πώς αυτό διαφοροποιείται από κουλτούρα σε κουλτούρα. Επιπλέον, θα δοθεί έμφαση στους τρόπους εφαρμογής στρατηγικών μάρκετινγκ σε διαφορετικά εθνικά πλαίσια, υπό το πρίσμα του Digital Marketing.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.